Wie zijn wij?

Ik ben bijna geboren tussen de onderbroeken en BH’s. Mijn moeder was net op tijd boven na de koopavond. We woonden toen boven de winkel in de Boliestraat in het centrum van Doetinchem. Ondertussen zit ik samen met mijn man in de zaak, sinds 2004. In 2019 zijn we verhuisd van de Boliestraat naar de Waterstraat in Doetinchem. Een mooie straat met verschillende winkels en horeca, in de aanlooproute naar het centrum. De winkel is opgericht door familie Vermolen in mei 1933 in de Grutstraat. Toen was het een winkel voor alle baby spulletjes, maar ook garen en knopen. Daarnaast verkochten ze korsetten en vandaar uit is de lingeriewinkel ontstaan.

In 1966 hebben mijn ouders de winkel overgenomen van familie Vermolen, toen zat de winkel al in de Boliestraat. Vermolen specialiseert zich in alle maten lingerie in de loop van de jaren. En uiteindelijk komt daar het medisch onderdeel van het aanmeten van borstprotheses bij. Binnen ons team van Vermolen zijn er op dit moment 3 dames, met een mammacare opleiding, die vrouwen helpen met het juiste advies. Vermolen lingerie is een SEMH gecertificeerd bedrijf, wat jaarlijks wordt gekeurd.

Ons hele team wordt jaarlijks bijgeschoold, zodat we allemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in lingerie, ondermode, badmode en nachtmode. We werken ook met een lingerie styling programma die ons scholing biedt om de juiste maten en best passende modellen lingerie te kunnen adviseren. Het belangrijkste is natuurlijk dat dit altijd een eerlijk en oprecht advies is.

Kortom je kan wel zeggen dat we een echt familiebedrijf zijn, met veel historie en veel kennis die in al die jaren is doorgegeven. Ik, Maaike en mijn man Bauke èn een team van geweldige vrouwelijke lingerie adviseurs, die al jaren en jaren bij Vermolen werken. We vinden allemaal een goede sfeer heel belangrijk en helpen graag met een persoonlijk advies, vanuit het idee zoals we zelf graag geholpen zouden willen worden.