SEHM ERKEND LEVERANCIER

Met een ervaring in het aanmeten van borstprotheses van meer dan 50 jaar, streeft Vermolen Lingerie de beste zorg en serviceverlening na, met als doel elke klant tevreden de deur uit te zien gaan met een voldaan gevoel, een passende borstprothese met lingerie en/of badmode waar jij je fijn bij voelt. 

GEKWALIFICEERDE ADVISEUSES
Vermolen Lingerie heeft een team van 3 personen die jou kunnen voorzien van deskundig en eerlijk advies voor een borstprothese(s).
Onze mammacare advieseuses hebben de volledige opleiding gevolgd hiervoor en met succes afgerond en ondertussen al tientallen jaren ervaring in het aanmeten.
Om onze kennis up to date te houden, worden het hele team jaarlijks bijgeschoold.

SEHM ERKEND
De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk
leveren erkent. Jaarlijks wordt Vermolen lingerie gecontroleerd en gekeurd op alle werkzaamheden die wij verrichten rondom het aanmeten van borstprotheses.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe
te handelen. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en blijft ervoor zorgen dat het hulpmiddel past bij de behoefte. Zo controleert de leverancier ook nadien of de juiste oplossing is gekozen.
Meer informatie over de SEMH kun je vinden op https://www.semh.info/over/erkenningsregelingen/

Vermolen Lingerie voldoet aan al deze strenge kwaliteitseisen van de SEMH, Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelenzorg. Mede door de certificering zijn wij door alle zorgverzekeraars toegelaten om mammaprothesen te mogen leveren en rechtstreeks naar de verzekeraar te kunnen declareren uit jouw basisverzekering.

KLACHTAFHANDELING
Mochten je na het aanmeten van een borstprothese door ons, een klacht hebben, waar we samen niet naar tevredenheid uitkomen, dan is er binnen ons bedrijf een klachtenprocedure opgesteld.

Wij zullen er alles aan doen om je klacht op te lossen. Mocht je ondanks onze goede zorgen niet tevreden zijn over de door ons afgehandelde klacht dan kun je de klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtencommissie.
Wij zijn via onze branchevereniging ‘Nederlandse Vereniging MammaCare Zorg’ (NVMCZ) aangesloten bij de onafhankelijke klachtencommissie Erisietsmisgegaan.nl.

Vermolen Lingerie is aangesloten bij de dienstverlening van Erisietsmisgegaan.nl

Overal waar zorgverleners iedere dag gedreven hun werk uitvoeren, kan er iets misgaan. Dat is vervelend. De kunst is om zo snel mogelijk een oplossing te vinden en het vertrouwen wederzijds te herstellen.

U bent niet tevreden over de geleverde zorg. Wat kunt u doen?
• Bespreek uw onvrede met uw zorgverlener  
• Meld uw onvrede via https://erisietsmisgegaan.nl/onvrede-melden/
• U kunt ook bellen voor onafhankelijk advies : 035 203 1585
• Alle informatie vindt u op Erisietsmisgegaan.nl

De klachten- en geschillenregeling van Erisietsmisgegaan.nl
• wordt ondersteund door de Consumentenbond
• omvat toegang tot een onafhankelijke geschillencommissie, erkend door het ministerie van VWS (onder nummer CIBG/EGi 27349.2)
• voldoet aan de eisen van de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz)
http://erisietsmisgegaan.nl